Reguli si Obligatii pe Chat Online

Reguli si Obligatii pe Chat: Pe Chat Online va puteti intalni si cunoaste cele mai comunicative persoane din Romania si plictiseala dispare!

chat online

(Va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare):
Pentru intra pe chat online va rugam sa schimbati numele „default” cu care intrati cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

  • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
  • Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
  • Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : ( numele dumneavoastra ) Vreau sa devin moderator/owner sau sa va recomande unul dintre administratorii de pe chat.
  • Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
  • Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.

Daca a-ti citit „Reguli si obligatii pe chat online” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.

Va multumim pentru intelegere!

Postat în Reguli si Obligatii pe Chat Etichetat cu:
0 comments on “Reguli si Obligatii pe Chat Online
2 Ping-uri/Trackback-uri pentru "Reguli si Obligatii pe Chat Online"
  1. CHAT ONLINE spune:

    […] Chat Online cu Fete si Baieti din Romania,  un chat al romanilor din intreaga lume. Aici pe chat poti cunoaste fete si baieti din Romania, poti lega noi prietenii sau pur si simplu socializa pe diverse teme.  Inainte de a intra pe chat, te rugam sa citesti Reguli si Obligatii pe Chat. […]

  2. […] Fete si Baieti din Romania pe Chat Romania, un chat romanesc fara inregistrare si usor de folosit. Pe chat Romania va intalniti cu fete si baieti, puteti lega noi prietenii, dar inainte de a intra pe chat online, va rugam sa cititi Reguli si Obligatii pe Chat. […]

Categorii