Dating Romania

Dating Romania

Locul perfect pentru distracie, socilizare, intalniri si matrimoniale.

Dating Romania este cel mai vizitat chat online din Romania si cel mai prietenos chat cu fete si baieti. Dating Romania online, un chat cu prieteni din intreaga lume.

Suntem cea mai mare comunitate de chat online din Romania, un chat online romanesc ideal pentru a va reintalnii cu prietenii sau pentru a cunoaste noi persoane.

Dating Romania este locul cel mai bun daca vrei sa intri pe chat, sa te distrezi, sa flirtezi sau sa iesi la intalnire.
Chatul Dating Romania nu necesita inregistrare, te poti alatura comunitati de chat online romanesc rapid si usor cu un singur click.

Reguli si Obligatii pe Dating Romania Chat Online: Va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare.
Pentru intra pe chat online va rugam sa schimbati numele “default” cu care intrati cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

  • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
  • Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
  • Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : ( numele dumneavoastra ) Vreau sa devin moderator/owner sau sa va recomande unul dintre administratorii de pe chat.
  • Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii. Membrii care ne viziteaza zilnic pe chat au sansa de a devenii moderatori, daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
  • Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.

Daca ati citit “Reguli si obligatii pe chat Romania” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.

Va multumim pentru intelegere si va dorim chat online placut!
Dating Romania

Postat în Chat Online, Dating Romania Etichetat cu: ,
One comment on “Dating Romania
  1. berki spune:

    doresc sa intru pe acest chat

2 Ping-uri/Trackback-uri pentru "Dating Romania"