Chat Romanesc

chat romanesc Chat Romanesc cu fete si baieti dornici sa te cunoasca acum. Te invitam sa te alaturi celei mai mari comunitati de chat online romanesc unde distractia si buna dispozitie sunt obligatorii. Te rugam sa respecti reguli si obligatii pe chat.

Mareste Chat: click pe Chat Online Romania

Reguli si obligatii pe chatul fetelor :

Pentru a va alatura pe Chatul Fetelor va rugam sa schimbati numele “default” cu care intrati pe chat online cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate.
Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii.
Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit  “Reguli si obligatii pe chat” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuite fara nici un fel de restrictii

Postat în Chat Online, chat romanesc Etichetat cu: ,

Categorii